Munkatársaink

A csapat:

 

Dr. Krajcsovics László

Apám intelmei ellenére már óvodás koromban választottam ezt a szakmát. Az intelem rövid és tömör volt: biztos, hogy ezt akarod? Még ifjon láttam apámat, amint hajnalban elmegy dolgozni és este fáradtan érkezik haza, hangoztatva, hogy “ te is így fogsz járni ”. Persze én a látszat ellenére nem hittem neki és a gimnázium után belevágtam az egyetem forgatagába. Időre sikerült is végezni, majd a gyakornoki évemet az Egyetem lókórházának belgyógyászati tanszékén töltöttem, és feltételezhetően a mércének megfelelve státuszt kaptam a Egyetem lókórházának sebészeti részlegére. 2000 januárjában munkát kaptam New Hampshire állam referencia lókórházába, ahonnan fél év után a honvágy hazahajtott. 2005-ben másoddiplomát szereztem, mint a Magyar Állatorvosi Kamara Lógyógyász Specialistája. Többször volt lehetőségem a határon túli magyar állatorvosoknak és állatorvostan hallgatóknak szakmai előadásokat tartanom.

Dr. Csomor Sándor-Róbert

A  Hargita lábánál, Székelyudvarhelyen születtem, és Agyagfalván nevelkedtem. Itt is jártam általános iskolába, utána a székelyudvarhelyi Tamási Áron gimnázium padjait koptattam, biológia-kémia szakon. Itt döntöttem el hogy állatorvos akarok lenni, így utam Kolozsvárra vezetett. Hat év tanulás és kitartó munka után állatorvos oklevelet szereztem a Kolozsvári Agrártudományi és Állatorvosi Egyetem állatorvos-képző fakultásán, ahol egy alap pedagógia-képzést is elvégeztem.

2010 őszén megkérdezték tőlem, hogy akarom-e Szegeden gyakorolni a hivatásom, én belevágtam, azóta dolgozom a Szögedi ló- és kisállat-ambulancián, a szegedi és algyői rendelőnkben.

Az állatorvoslás mellett még egyéb dolgokkal is foglalkozom, mint túrázás, fotózás, biciklizés.

Dr. Szűcs Ágota

 

Szőke Eperke