6727 Szeged

Algyői út 11.

+36 30/157-9967

Hétfő- Péntek:

8:00 - 18:00

Miért jó ha kedvencünk biztosítva van?!

Egyszerű, hétköznapi család vagyunk egy nem túl hétköznapi kutyával. Szemünk fénye minden egyes nap a határokat feszegeti, közben pedig határtalanul szeret bennünket, ami természetesen fordítva is így van. Tavaly nyáron vérmérsékletét nem meghazudtolva, addig szeleburdiskodott amíg elütötte egy autó. Természetesen a sofőr nem tartozott az állatbarátok közé, és kitalált mindenféle nemlétező károkat, hogy megrövidítse a családunkat anyagilag.

Az természetesen egy cseppet sem érdekelte, hogy az eb épphogy élve került ki a gyorshajtó kerekei alól. Az 1 hónapos kezelés 50.000 Ft-ba került, de szerencsére helyre jött a kutyus. A család egy barátja (aki biztosításokkal foglalkozik és maga is nagy állatbarát) felhívta a figyelmünket arra, hogy a ház biztosításába a házi kedvenc is bevehető. Utánajártunk a dolognak, és tanulván a történtekből betetettük a kutyust a biztosításunkba.

Nem is kellett sokat várni a következő balesetre. Pár hónappal később egy figyelmetlen gazditól eltávolodott agresszív németjuhász támadt a kutyánkra, aki egészen a támadásig azt gondolta, hogy a másik eb azért fut felé mert játszhatnékja van, ezért szegény nem is menekült el. A németjuhász torkon ragadta a család kedvencét és hosszú percekig csak rázta. Csak többszöri indulatos közbeavatkozásra tudtuk szétválasztani a kutyákat.

Sajnos vizslánk torkáról felszakadt a bőr és a harapott seben keresztül csúnyán vérzett. Újra az állatorvosi ügyeleten kötöttünk ki. A kezelést most megúsztuk 30.000 Ft-ból, amit a korábban megkötött biztosításunk szerencsére fedezett. A pénz ugyan nem pótol egy kedvencet sem és fájó sérüléseiket sem gyógyítja, de megkönnyíti a gazdik dolgát mikor fizetésre kerül sor az orvosnál. Mindenkinek ajánlom a biztosítást, sok kellemetlenségtől menti meg a gazdikat, és nagyon jól jön a segítség a szűkösebb időkben!

Üdvözlettel: Berényi Bernadett