6727 Szeged

Algyői út 11.

+36 30/157-9967

Hétfő- Péntek:

8:00 - 18:00

Munkatársaink

Laci

Dr. Krajcsovics László

Lóspecialista és Kisállat klinikus szakállatorvos

Apám intelmei ellenére már óvodás koromban választottam ezt a szakmát. Az intelem rövid és tömör volt: biztos, hogy ezt akarod? Még ifjon láttam apámat, amint hajnalban elmegy dolgozni és este fáradtan érkezik haza, hangoztatva, hogy “ te is így fogsz járni ”. Persze én a látszat ellenére nem hittem neki és a gimnázium után belevágtam az egyetem forgatagába. Időre sikerült is végezni, majd a gyakornoki évemet az Egyetem lókórházának belgyógyászati tanszékén töltöttem, és feltételezhetően a mércének megfelelve státuszt kaptam a Egyetem lókórházának sebészeti részlegére. 2000 januárjában munkát kaptam New Hampshire állam referencia lókórházába, ahonnan fél év után a honvágy hazahajtott. 2005-ben másoddiplomát szereztem, mint a Magyar Állatorvosi Kamara Lógyógyász Specialistája. Többször volt lehetőségem a határon túli magyar állatorvosoknak és állatorvostan hallgatóknak szakmai előadásokat tartanom.

IMG_5412

Dr. Csomor Sándor-Róbert

Klinikus állatorvos

A  Hargita lábánál, Székelyudvarhelyen születtem, és Agyagfalván nevelkedtem. Itt is jártam általános iskolába, utána a székelyudvarhelyi Tamási Áron gimnázium padjait koptattam, biológia-kémia szakon. Itt döntöttem el hogy állatorvos akarok lenni, így utam Kolozsvárra vezetett. Hat év tanulás és kitartó munka után állatorvos oklevelet szereztem a Kolozsvári Agrártudományi és Állatorvosi Egyetem állatorvos-képző fakultásán, ahol egy alap pedagógia-képzést is elvégeztem.

2010 őszén megkérdezték tőlem, hogy akarom-e Szegeden gyakorolni a hivatásom, én belevágtam, azóta dolgozom a Szögedi ló- és kisállat-ambulancián, a szegedi és algyői rendelőnkben.

Az állatorvoslás mellett még egyéb dolgokkal is foglalkozom, mint túrázás, fotózás, biciklizés.

IMG_5504

Dr. Szűcs Ágota

Klinikus állatorvos

Bihar megyében, Partiumban születtem. Ötéves koromban kaptam az első kutyámat, és hétéves koromban kaptam az első macskámat. Innen kezdődött az állatszeretet. Már általános iskolás koromban elhatároztam, hogy állatorvos leszek, és célomtól semmi nem tudott eltántorítani. Diplomámat 2009-ben szereztem, Temesváron, az Állatorvos-tudományi Karon. Egyetemi éveim alatt kisállat rendelőben szereztem gyakorlatot, illetve az egyetem szülészeti tanszékére jártam be hétvégente. Ezt követően Debrecenben helyezkedtem el, itt kezdtem dolgozni, majd 2012-ben megnyitottam saját kisállat rendelőmet, ami a mai napig üzemel. Leginkább a kisállatok lágysebészete vonz. Minden erőmmel és tudásommal azon vagyok, hogy a hozzánk kerülő beteg állatok minél hamarabb meggyógyuljanak.